راهنمای خرید سیسمونی
خرید سیسمونی نوزاد یکی از هیجان انگیزترین کارهایی است که هر پدر و مادری مشتاق انجام دادن آن است؛ با وجود این لازم است قبل از خرید، نسبت به تهیه چک لیست سیسمونی اقدام کنید و بر اساس این لیست خرید کنید تا هم ذهنتان نظم بگیرد و هم بتوانید مدیریت بهتری برای خرید سیسمونی انجام دهید.
امروزه یکی از دغدغه های بزرگ والدینی که درانتظار فرزندشان هستند تهیه سیسمونی نوزاد است. بسیاری از خانواده ها به علت چشم و هم چشمی یا داشتن شوق و ذوق زیاد به دنبال لوازم کامل سیسمونی نوزاد هستند و خود را حسابی درگیر این موضوع می کنند اما در وهله اول باید به آن ها گفت نیاز نیست انقدر سخت بگیرید چرا که فرزند شما بیشتر ازهمه به آغوش و گرمای محبت مادر و پدرش نیاز دارد. بنابراین در کنار همسرتان از این موهبت الهی لذت ببرید و خداوند را از این بابت شکر کنید. در مرحله بعدی شما باید یک لیست لوازم مهم سیسمونی نوزاد را تهیه کنید که به موارد مهم آن می پردازیم. پوشاک، پوشک و جای خواب، پتو برای بستن نوزاد از اصلی ترین لوازمی هست که فرزند شما به آن در هنگام نوزادی احتیاج دارد و دیگر موارد را به مرور زمان می توانید تهیه کنید
لباس نوزاد
به دلیل اینکه پوست نوزادان بسیار لطیف و حساس است، برای خرید لباس سیسمونی باید به جنس لباس ها خیلی دقت کنید. معمولا جنس لباس های نوزادی تمام نخ یا نخ پنبه است. می توانید ست لباس نوزاد که معمولا شامل کلاه، تی شرت آستین کوتاه، تی شرت آستین بلند، آستین حلقه ای یا رکابی، دستکش، شلوار، شورت، پیشبند، ناف بند و لباس نوزادی زیر دکمه دار یا جلو دکمه دار است را خریداری نمایید و یا می توانید هر کدام را به صورت جداگانه تهیه کنید. بهتر است که حتما یک ساک جداگانه برای لباس های نوزاد داشته باشید. ضمن اینکه بعد از خرید لباس نوزاد برای سیسمونی، حتما جالباسی و آویز هم تهیه کنید.
لوازم بهداشتی نوزاد
لوازم بهداشتی نوزاد یکی از مهمترین بخشهای لیست سیسمونی است که شامل موارد زیر میشود:
انواع کرم نوزاد: کرم محافظ پوست صورت و بدن، کرم سوختگی، نرم کننده و کرم مرطوب کننده نوزاد جزو کرمهایی هستند که میتوانند در لیست سیسمونی قرار بگیرند.
پوشک بچه: پوشک بچه دارای دو نوع ساده و شورتی و سایزهای مختلف صفر الی 6 است. قدرت جذب و نرمی و لطافت یکی از مهم ترین فاکتورهای انتخاب یک پوشک مناسب است.
پودر بچه: از این مورد بعد از شستشو و برای جلوگیری از حساسیت و سوزش پای نوزاد استفاده می شود.
دستمال مرطوب نوزاد: معمولا در هنگام تعویض پوشک نوزاد و زمانی که دسترسی به آب وجود ندارد مورد استفاده قرار می گیرد.
خشک کن پارچه ای نوزاد: جنس این پارچه نخی و پنبه ای بوده پس از هر شستشو نوزاد به طور روزمره می توان از آن استفاده نمود.
تشک یا زیرانداز تعویض نوزاد: در هنگام تعویض پوشک نوزاد و برای راحتی و جلوگیری از عفونت استفاده می شود.
وسایل حمام نوزاد: این وسایل در سیسمونی شامل حوله، گوش پاک کن، صابون بچه، شامپو بچه، کتاب حمام و ناخن گیر میشود.
برای این که بدانید حوله نوزاد باید چه خصوصیاتس داشته باشد اینجا کلیک کنید
دندان گیر نوزاد: اولین دندان نوزاد معمولا بین 4 تا 7 ماهگی می روید و دندان گیر نوزاد کمک زیادی به بی قراری نوزاد در هنگام خارش لثه می کند.
وسایل اتاق خواب نوزاد
وسایل سیسمونی برای اتاق خواب کودک فهرست زیر را در بر میگیرد:
سرویس خواب نوزاد: سرویس خواب شامل تخت نوزاد، تشک نوزاد، ملحفه، گهواره، کمد، دراور و موارد مشابهی میشود که بسته به بودجه و نیازتان میتوانید آن را تهیه کنید.
بالش نوزادی: بالش نوزاد بر اساس جنس، نازکی و سخت بودن آن انواع مختلفی دارد و برای کودکان بالای 1 سال کاربرد دارد.
پشه بند نوزادی: برای فصلهای گرم سال و مناطق شرجی کاربرد دارد.
پتوی نوزاد: پتوی نوزاد خود را با توجه به فصل تولد نوزاد انتخاب کنید. در فصل سرما از پتو دولایه و در فصل گرما از پتو نازک تر استفاده نمایید.
هم چنین در لیست سیسمونی اتاق خواب کودک، مواردی مانند لوستر، چراغ خواب، پرده و لوازم ایمنی کودک شامل انواع محافظ و دوربین کنترل اتاق کودک قرار میگیرد.
اسباب بازی نوزاد
جغجغه، روروک (روروئک)، عروسک و ماشین اسباب بازی جزو اسباب بازی هایی هستند که معمولا برای سیسمونی تهیه میشوند.
جغجغه: برای سرگرمی نوزاد در زمان بی قراری و یا حتی تقویت قوه شنوایی جغجغه وسیله ی مناسبی است که دارای رنگ ها و شکل های متنوعی است. بعضی از جغجغه ها همراه با دندان گیر نوزاد هم هستند.
روروک: نوزادان معمولا بین نه تا هفده ماهگی شروع به راه رفتن می کنند که روروئک وسیله ی مناسبی برای کمک به آنان بوده و در انواع چرخ دار، بدون چرخ و موزیکال موجود می باشد.
وسایل تغذیه نوزاد
وسایل تغذیه نوزاد در لیست سیسمونی شامل شیشه شیر، پستانک و ظرف غذای کودک میشود.
شیشه شیر: برای مواقعی که نوزاد نمی تواند از شیر مادر استفاده کند و یا از مایعات دیگر استفاده می کند، شیشه شیر کاربرد زیادی دارد که دارای دسته بندی مختلفی مانند دارو خوری، آب میوه خوری، سرلاک خوری و قند داغ خوری است و شامل جنس های شیشه، پلاستیک و ... می شود.
پستانک: از آنجایی که بیشتر نوزادان میل به مکیدن دارند و با مکیدن آرام می شوند، پستانک به طور موقت می تواند مناسب باشد. که دارای انواع ارتودنسی و ساده است.
ظرف غذای کودک: بهترین زمان برای شروع غذای کمکی بعد از 6 ماهگی است و در آن زمان می توانید از بشقاب، لیوان، چنگال و قاشق کودک استفاده کنید. همچنین ست چند تکه سرویس غذا خوری کودک برای والدینی که علاقه مند هستند تا تمام وسایل نوزاد و کودک خود را یکپارچه بگیرند موجود می باشد.
برای خرید سیسمونی نوزاد و کالای خواب نوزاد و کودک مثل : سرویس روتختی نوزاد ، ست خواب مسافرتی نوزاد ، سرویس حوله نوزاد ، ست رختخواب دم دستی ، تشک رفلاکس ، خشک کن و... به تولیدی سیسمونی کارتزبیبی مراجعه و سیسمونی نوزاد را به قیمت تولیدی تهیه کنید .
وسایل حمل و نقل نوزاد
وسایل حمل و نقل نوزاد شامل چهار دسته اساسی میشود:
صندلی ماشین کودک: صندلی خودرو کودک دارای دو نوع سایبان دار و بدون سایبان است و صندلی ماشین عملا تا مدتی بعد از تولد برای فرزندتان کاربرد ندارد چون باید او را مرتب در آغوش بگیرید.
آغوشی: برای اینکه کمترین فشار به کمرتان وارد شود و موقع حمل و نقل نوزاد راحت باشید یک آغوشی نوزادی مطمئن و امن تهیه کنید.
کالسکه: با استفاده از کالسکه نوزاد، می توانید با خیال راحت نوزاد خود را به بیرون از منزل ببرید. هنگام خرید کالسکه به محکم بودن و قابلیت جمع شدن یا نشدن کالسکه دقت کنید. از انواع کالسکه می توان به کالسکه دوقلو، کالسکه سه کاره که هم به عنوان کالسکه، کریر و صندلی ماشین بچه است اشاره کرد.
کریر نوزاد: کریر نوزاد هنگامی که نمی توان نوزاد را در آغوش گرفت و یا از کالسکه استفاده کرد کاربرد دارد. البته بسیاری از والدین بجای کریر از کریکات یا سبد حمل نوزاد استفاده می کنند. البته ست کالسکه، کریر و ساک نوزاد هم موجود می باشد.
- پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۰۲ ۰۹:۴۲
- ۱۲۲ بازديد
- ۰ ۰
- ۱ نظر
روش خواباندن نوزاد
دستتان را روی بدن کودک بگذارید
وقتی نوزاد را برای خواب به تختخوابش منتقل می کنید، سعی کنید دستتان را با مهربانی روی شکم، بازوها و سر کودک بگذارید تا او را آرام کنید.
بعضی اوقات فقط حضور شما کنار کودک کافی است تا حس امنیت به نوزاد منتقل شود و راحت تر بخوابد.روش خواباندن نوزاد
زمان مناسب را انتخاب کنید
خواباندن نوزادی که بیش از حد خسته شده است تقریبا غیر ممکن است. مقرر کردن زمان خواب معین بسیار مهم است و بسیاری از متخصصین عقیده دارند بین ساعت ۶:۳۰ تا ۷:۰۰ بعدازظهر بهترین زمان برای خواباندن کودکان زیر یکسال است. خوشبختانه زود خواباندن کودک به زود بیدار شدن کودک در صبح منجر نخواهید شد و بالعکس خواب مناسب شبانه باعث می شود کودک صبح ها دیرتر از خواب بیدار شود.درمان آبله مرغان کودکان